Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (2.49 secunde)
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Infrastructura rutiera - prioritate a PSD", pe care o puteti citi in continuare.
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
Am beneficiat doar de masurile de protectie prevazute de lege, proportional cu riscurile si responsabilitatile acestei functii.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand cu data de 10.02.2011, ora 00:00, se inchide circulatia rutiera pe Splaiul Independentei, pe tronsonul cuprins intre aleea de acces in Institutul Central de Biologie si strada Piatra Craiului, in vederea realizarii pasajului rutier, care va face legatura intre Splaiul Independentei si Autostrada Bucuresti - Pitesti.
Organizatia TISPOL a fost infiintata de catre fortele de politie rutiera din Europa in efortul de perfectionare a modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a ratei de victimizare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Beat la volan, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la fata locului" si...
Ti-a fost suspendat permisul de conducere? Vezi cum il poti recupera mai repede Daca ati ramas fara permis de conducere, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a vi-l recupera mai repede, daca indepliniti unele conditii impuse de legislatia rutiera.
Seful Serviciului Supraveghere Rutiera Sectoarele 1, 2, 6, Emanuel Vornicu, a fost eliberat din functie, a anuntat IGPR printr-un comunicat de presa.
In primele 6 luni ale anului 2009, vamesii de la Biroul Vamal Constanta Sud au confiscat bunuri in valoare de 137 milioane euro, au declarat oficialii Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV). Printre bunurile confiscate de vamesi se numara produse de imbracaminte si incaltaminte, jucarii, tigari, brichete, piese auto etc.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
La data de 16 ianuarie 2011, in jurul orei 13.10, politisti din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul Ordine Publica l-au depistat pe str. ... CATALIN de 26 de ani din Bucuresti, in timp ce comercializa pachete de tigarete, de diferite marci, de provenienta Republica Moldova, respectiv Ucraina.
La data de 1 februarie 2011, in jurul orei 08.30, politisti din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul Ordine Publica l-au depistat pe str. ... CATALIN de 26 de ani din Bucuresti, in timp ce comercializa 100 pachete de tigarete, de diferite marci, de provenienta Republica Moldova, respectiv Ucraina.
La data de 1 februarie 2011, in jurul orei 10.20, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie - Biroul Ordine Publica au depistat-o pe Sos. ... Ecaterina de 37 de ani din Bucuresti, care oferea spre vanzare 7 pachete de tigari. Au fost confiscate un nr.
La data de 7 ianuarie, in jurul orei 12:30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 11 Politie, au depistat-o intr-o piata din sectorul 4 pe O. Florina de 40 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare 10 de pachete de tigari fara timbru.
Criza financiara care afecteaza Romania, dar si fiscalitatea excesiva, au dus la o crestere fulminanta a numarului de infractiuni economice.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
Politistii de la rutiera vor ca amenzile sa creasca pana la 7.500 lei.In strainatate exista amenzi de pana la 2000 euro. Dar salariul minium este de 1200 euro. Politistii rutieri ai Romaniei s-au gandit sa aplice si ei amenzile de afara,la salariile noastre de mizerie.
Directorul Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, considera ca Ordonanta de Urgenta care prevede nu numai confiscarea marfurilor care nu au documente de provenienta ci si a masinilor care le transporta este una cat se poate de benefica.
google-analytics.com